Aktualno OG sada Ogulin

Dan ljubaznosti u prometu

Dana 1. rujna 2022. godine u vremenu od 09,00 do 12,00 sati održana je preventivna akcija Policijske postaje Ogulin pod nazivom „Dan ljubaznosti u prometu“. Tom su prigodom policijski službenici u civilnim odijelima nadzirali promet, te uočavali vozače koji poštuju prometne propise i propuštaju pješake koji prelaze kolnik na pješačkom prijelazu.

Nakon daljnje provjere vozača kroz prekršajne evidencije, odabrano je petero  vozačica i vozača koji nisu evidentirani kao počinitelji prekršaja i to Katica Jelić, Vesna Brozović, Božica Brozović, Ratko Rupčić i Ivica Gašparović, kojima su gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović i načelnik Policijske postaje Ogulin Goran Vukelja dodijelili priznanja i prigodne nagrade za svoje uzorno ponašanje u prometu. Nazočni su bili i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja, te predsjednik Savjeta za sigurnost prometa Karlovačke županije Dubravko Galić.

Istaknuta je dobra suradnja Grada Ogulina i PP Ogulin, te je zaključeno da svi nagrađeni vozači trebaju biti primjer i poticaj svim ostalim sudionicima u prometu za poštivanje prometnih pravila i prometne kulture.