Aktualno OG sada Ogulin

Svježe, domaće i kvalitetno- na štandu na Boštu!

Za OPG Marijana Kučinića čuli su, vjerujemo, mnogi. Već niz godina bavi se sadnjom i prodajom voća i povrća, a na gradskoj tržnici bio je omiljeni trgovac. Nije ni čudo, jer sve što nudi je svježe, domaće i kvalitetno.

No, nedavno se odlučio za novi način prodaje. Naime, na Boštu je, kraj svoje obiteljske kuće i plastenika, te zasijanih poljoprivrednih površina, odlučio postaviti štand i tako prodaju, sa štanda na gradskoj tržnici,  preseliti u ovaj dio grada. Odaziv kupaca je odličan i Marinko je vrlo zadovoljan.

Stavili smo vagu i kraj nje kasicu. U bilo koje doba kupci mogu doći, staviti u vrećicu što god požele, izvagati i novac ostaviti u kutijici kraj nje. Neki nam znaju ostaviti poruke sa srcima ili smiješkom, a neki napišu što su sve uzeli i koliko su uplatili. Ljudi su pošteni, ali tu i tamo ima iznimki. Ovako nam je i lakše jer uz prodaju možemo normalno obavljati naše redovne poslove oko poljoprivrednih nasada, a posla ima puno. “- kaže nam Marinko, kojem u poslu pomaže i njegova Kristina.

Ako vas put nanese slučajno na Bošt, ili ćete tamo krenuti ciljano, nećete pogriješiti. U ponudi ima svega, od povrća za juhu do odličnih rajčica i paprika, krumpira, zelja i drugih proizvoda, ali i domaćeg pekmeza.