Aktualno Sport

Rezultati tenisačica i tenisača

OP Top Spin do 18 godina
Prošli tjedan nekoliko članova TK Ogulin igralo je a OP TK Top Spin za juniore do 18 godina u Zagrebu. Kristijan Kolić i Anton Stipetić probili su se do 2.kola gdje su igrali međusobno, a Anton je pobijedio sa 6:3, 6:1, no potom je izgubio u četvrtfinalu i ispao. U 1.kolu igrao je i Dorian Salopek, ali je izgubio i ispao.
U kategoriji juniorki najbolje je prošla Kaja Jerak, koja se probila u finale gdje je izgubila od Nike Tomeljak iz Top Spina sa 7:6, 6:1 i osvojila je 2.mjesto. U 1.kolu izgubile su Tatjana Paskaš i Viktorija Sabljak.
U muškim parovima Dorian Salopek i Anton Stipetić izgubili su u polufinalu i osvojili 3.mjesto, a u ženskim parovima Kaja Jerak igrala je sa Petrom Bišćan, izgubile su u finalu i osvojile 2.mjesto.

OP Jastrebarsko do 18 godina
U Jastrebarskom se igra turnir juniora do 18 godina, na kojem s uspjehom igraju i članovi TK Ogulin. Dorian Salopek i Anton Stipetić pobijedili su svoje protivnike u 2.kolu i danas će igrati u polufinalu, dok je Luka Neralić izgubio u 1.kolu.

Završnica juniorskog ekipnog prvenstva Hrvatske
Od sutra pa do petka igra se ekipno prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke, a obje ekipe TK Ogulin plasirale su se u završnicu. Završnica za juniore igra se u Zagrebu, a za juniorke u Splitu.