Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu će 4. listopada biti obilježen Dan poduzetništva Hrvatske

U Ogulinu će 4. listopada, biti obilježen Dan poduzetništva Hrvatske.

Radi se o prvom  ovojesenskom projektu poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku, koji će u našem gradu biti realiziran u suradnji s Gradom Ogulinom, Turističkom zajednicom Ogulina, te Pučkim otvorenim učilištem Ogulin.

Bogat i raznolik program, koji će se tijekom dana odvijati na Trgu Petra Stipetića, te u ogulinskom Pučkom otvorenom učilištu, upotpunit će priče uspješnih hrvatskih poduzetnica i poduzetnika s njihovim receptima kako kvalitetnim rješenjima doći do ostvarenja ciljeva. U sklopu ove manifestacije održat će se i Poduzetnički sajam, gdje će se prodavati i prezentirati brojne usluge i proizvodi realnog tržišta.

U Ogulinu će se ovom prigodom premijerno dodijeliti i Povelja Grad prijatelj poduzetništva, koja se po prvi puta dodjeljuje predstavnicima lokalne zajednice, u prvom redu Gradovima, a s ciljem uspostave njihove još tješnje suradnje s poduzetnicima.

“Ove godine ovu Povelju dobit će gradovi – Ogulin, Vukovar, Nova Gradiška, Lipik, Pakrac, Daruvar, Poreč, Zaprešić, Zagreb, Jastrebarsko, Petrinja i Prelog” – izjavio je u povodu održavanja Dana poduzetništva Hrvatske u Ogulinu poduzetnik Zlatko Šešet, zamjenik direktorice poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku i voditelj projekta Grad prijatelj poduzetništva.

Za sve one koji će u naš grad tog dana stići iz Zagreba, organiziran je besplatan prijevoz autobusom, koji će, od 08:00 sati, voziti na relaciji Arena Centar – Ogulin – Arena centar. Svi sadržaji u sklopu manifestacije Dan poduzetništva Hrvatske su u potpunosti besplatni za sve sudionice i sudionike.