Aktualno Sport

Prijateljstvo za Mirka Brkića

Na terenima Teniskog kluba Ogulin odigran je drugi memorijalni teniski turnir muških parova, u spomen na prerano preminulog prijatelja Mirka Brkića.

Turnir se  odigravao u organizaciji njegovog prijatelja, dr. Krunoslava Cindrića i uz pomoć Mirkove obitelji. Prilikom otvorenja turnira Mirkova kći, Valerija Blašković, zahvalila se svima na dolasku, kao i sponzorima koji su pripomogli organizaciju ove sportsko-prijateljske priče.

Na turniru su se okupili rekreativni tenisači iz raznih krajeva Hrvatske, ponajviše iz Splita, Đakova, Zagreba i Rijeke, kako bi kroz sport (tenis) kojeg je Mirko volio, evocirali uspomene na prijatelja.

Nastupilo je 20 parova . Nakon cjelodnevnog razigravanja drugi rekreativni turnir “Mirko Brkić” dobio je najbolje, a medalje im je uručio gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović. Pobjedu na turniru odnio je Kruno Cindrić koji je u paru sa Šimićem dobio par Politeo -Ostojić rezultatom 6:4,6:4.Treće mjesto osvojio je par Piplica-Juričić. Organizatori su za najbolje pripremili nagrade koje će ih sjećati na predivan vikend proveden u Ogulinu.

Po završetku turnira nazočnim teniskim rekreativcima obratio se gradonačelnik Dalibor Domitrović, iskazavši zahvalnost što su došli u naš grad i što že iz njega ponijeti lijepe sportske slike.

Organizator turnira Kruno Cindrić obećao je da turnir ide i dalje, jer pozitivna energija koja vlada na njemu dokaz je da iskreno prijateljstvo nema cijene i može nadvladati sve prepreke i probleme. Druženje se nastavilo uz domjenak do kasnih večernjih sati, a osmijesi na licima svih tenisača najbolji su dokaz da je ispunio svrhu.