Aktualno Sport

Teniski rezultati

OP Jastrebarsko do 18 godina
U Jastrebarskom je prošlog vikenda igran turnir juniora do 18 godina, na kojem s uspjehom igraju i članovi TK Ogulin. Dorian Salopek i Anton Stipetić pobijedili su svoje protivnike u 2.kolu, u četvrtfinalu je Dorian Salopek izgubio, a Anton Stipetić pobijedio, no u polufinalu je od Antona bio bolji prvi nositelj Domagoj Štabek iz TK Prečko sa 6:1, 6:2, pa je tako Anton Stipetić osvojio pehar za 3-4.mjesto.

Ekipno prvenstvo Hrvatske za juniorke
U Splitu je prošli tjedan održano ekipno prvenstvo Hrvatske za juniorke, na kojem su nastupile među osam najboljih klubova i juniorke Teniskog kluba Ogulin. Mlade tenisačice Ogulina izgubile su u 1.kolu od TK Zagi iz Zagreba sa 5:0, kasnije u razigravanju od 5.do 8.mjesta izgubile su od riječkog Kvarnera sa 4:1, a u susretu za 7.mjesto pobijedile su ekipu TK Ponikve sa 5:0. Za TK Ogulin protiv TK Ponikve pobijedile su Kaja Jerak, Petra Bišćan, Tatjana Paskaš i Viktorija Sabljak, te par Sabljak/Bišćan.

Ekipno prvenstvo Hrvatske za juniore
U Zagrebu je prošli tjedan održano ekipno prvenstvo Hrvatske za juniorke, na kojem su nastupile među osam najboljih klubova i juniori Teniskog kluba Ogulin. Mladi ogulinski tenisači igrali su vrlo dobro, a uz malo sreće mogli su postići puno bolji rezultat od osvojenog 4.mjesta. U 1.kolu pobijedili su Pulu sa 6:1, u polufinalu su nesretno izgubili od zagrebačkog Top Spina sa 4:3, a u borbi za 3.mjesto također su imali prilike za pobjedu, no Split je na kraju pobijedio sa 4:3. Za juniore TK Ogulin igrali su Kristijan Kolić, Dorian Salopek, Anton Stipetić, Luka Neralić, Jovan Tomović i Deni Brozović.