Aktualno Sport

Pred nama je bogat sportski vikend

Nogometaši Ogulina i dalje vode u 1. Županijskoj ligi, a u 8.kolu igrat će u nedjelju na Gradskom stadionu protiv 8-plasiranog Barilovića. U 7.kolu 2. Županijske lige u Oštarijama se igra lokalni derbi između Oštarija i Dobre, a Plaški ide u Vojnić Petrovoj Gori. Utakmice počinju u nedjelju u 16 sati.

Rukometaši Ogulina igrat će u subotu u našoj sportskoj dvorani od 17 sati protiv Verude iz Pule, očekuje se prva pobjeda. Utakmica je to 2.kola 2. Hrvatske lige zapad.

U kuglačkim prvenstvima je ovaj vikend stanka zbog igranja svjetskih i europskih kupova, ali će kuglanja ipak biti. Igra se pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije: kuglači će igrati u kuglanama u Ogulinu i Karlovcu, prijavilo se gotovo 80 pojedinaca, pa će se igrati i u subotu i u nedjelju od 11 ujutro do 10 sati navečer. Kuglačice igraju samo jedan nastup, i to u kuglani u Ozlju u subotu, a od 30-ak igračica nastupić će i desetak iz Ženskog kuglačkog kluba Ogulin.

Stolnotenisači Kleka u 2. kolu 1. HSTL – regija zapad, idu na daleko putovanje u Dubrovnik gdje igraju u subotu protiv STK Libertas Marinkolor 2. (D.Pribanić)