Aktualno OG sada Ogulin

Konačno kreće uređenje sanitarnih čvorova u Prvoj osnovnoj školi

Krajem ožujka prošle godine,  na jednoj od sjednica županijske skupštine Karlovačke županije, svoje nezadovoljstvo stanjem u kojem se nalaze sanitarni čvorovi Prve osnovne škole u Ogulinu,  izrazio je SDP-ov vijećnik Ivan Vuković. Predočio je i fotografije koje su ilustrirale situaciju u školi, a iz kojih se moglo vidjeti da su sanitarni čvorovi u vrlo lošem stanju, a o tome smo pisali i na OGportalu.

Napomenuo je da su i roditelji nezadovoljni i zabrinuti za zdravlje svoje djece. Zbog te situacije neki su naveli da se njihova djeca ustručavaju koristiti takve sanitarne čvorove, zbog čega osjećaju zdravstvene tegobe, a mnogi od njih čekaju da dođu kući, kako bi mogli obaviti nuždu.

Vjerujemo da će i djecu i roditelje stoga obradovati vijest da je danas u ogulinskoj Prvoj osnovnoj školi upriličeno  potpisivanje ugovora za izvođenje radova na uređenju sanitarnih čvorova sjeverozapadnog krila faza I. S obzirom da je osnivač i ove ogulinske škole Karlovačka županija, ona će i snositi troškove izvođenja radova. Ugovor vrijedan 225.000,00 kuna potpisali su, uime škole, ravnatelj Zvonko Ranogajec, zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar, te direktor tvrtke Interijeri Čarli, Goran Čalić, koja će radove i izvoditi.

Nadamo se da će u što skorije vrijeme svi sanitarni čvorovi ove škole biti u potpunosti uređeni.