Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Medicinski fenomen, a ne pijanac! Konobarica iz BiH potukla sve rekorde, policajci mislili da im je crk’o alkotest

Sredovječna žena iz BiH šokirala je prometne policajce koji su je zaustavili dok je upravljala automobilom, alkotestom je potvrđeno da u krvi imala rekordnih 5,19 promila alkohola!

Ženu, za koju se zna da ima 46 godina i da je iz Bosanske Gradiške, policija je zaustavila u kasnim noćnim satima 9. listopada u okolici grada. Na prvi pogled uopće nisu opazili da je potpuno pijana jer je djelovala stabilno kada je napustila vozilo, no ispostavilo se kako zapliće jezikom.”Kada je izmjereno ovako visoko prisustvo alkohola u krvi, policajci su se začudili da je to uopće moguće. Pojedinci sumnjaju u instrument, ali tome nema mjesta.Ista osoba, evidentirano je u policijskim dokumentima, prethodno je kažnjena zbog 3,5 promila alkohola u krvi, ali se očito nije promijenila. Nastavila je piti i voziti”, kazala je policijska glasnogovornica Vesna Vučić za portal Srpskainfo.

Žena, za koju portal navodi kako je po zanimanju konobarica te kako “voli pisati poeziju i nostalgične tekstove”, morala je provesti noć u policijskoj postaji dok se nije otrijeznila. Uz to joj slijedi kazna u protuvrijednosti od 200 eura i dva mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilima./net.hr/