Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Možemo! o mogućoj koaliciji s HDZ-om: ‘Nikad, pa ni onda!

Nakon što je Jutarnji list jučer objavio tekst naslovljen Pripremaju li Možemo! i HDZ koaliciju? ‘A čujte, Tomašević je nama idealan suradnik…‘, u kojem je ispitao sugestije izvora iz HDZ-a kako postoji mogućnost suradnje između dvije stranke, javili su se i iz Možemo!. Odgovorili su putem svoga Facebooka profila.

«Jutarnji list se na današnjoj naslovnici pita “Pripremaju li Možemo i HDZ koaliciju? Nikad, pa ni onda. Nakon unutarnjih i vanjskih neprijatelja i lažne vijesti o gradnji stadiona, ovo je samo još jedan spin smišljen da pažnju javnosti makne s kriminala u Ini»
“Gradnja stadiona u Zagrebu bit će to još jedan u nizu zajedničkih projekata Vlade i Grada Zagreba, odnosno HDZ-ova premijera Andreja Plenkovića i gradonačelnika iz Možemo Tomislava Tomaševića. Otkad je čelnik zeleno-lijeve opcije s ogromnom podrškom građana 2021. došao na vlast u Zagrebu i već na početku mandata najavio novu eru u odnosima s državom, Tomaševićev i Plenkovićev brak iz interesa i više je nego idiličan”, stoji, između ostaloga, u gore spomenutom tekstu, koji potpisuje novinar Goran Penić. (jutarnji.hr)