Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Bulj i Zekanović se zamalo potukli na saborskom hodniku, morali ih razdvajati

U tijeku je sjednica saborskog Antikorupcijskog vijeća na kojoj će bivši članovi Uprave Ine biti saslušani o načinu upravljanja tom kompanijom. Na saslušanje Vijeća pozvani su i premijer Plenković i bivši ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, no oni su ranije poručili da se neće odazvati pozivu.U jednom trenutku predsjedavajući Nikola Grmoja izbacio je Zekanovića zbog upadanja u riječ.

Na hodniku je, kako javlja naš Elvir Mešanović, došlo do naguravanja između Mostovog Mire Bulja i Hrvoja Zekanovića.

Između njih dvojice je krenulo naguravanje i umalo je došlo do tučnjave, ali su ih razdvojili.

Komentirajući naguravanje sa saborskim kolegom, Zekanović je kazao:

“Nije nas Nino Raspudić razdvajao nego je pet Mostovaca fizički nasrnulo na mene. Pogledajte kamere, vidjet ćete što se događalo. Radi se o nelegalnoj sjednici, igrokazu, tako da ću se ja nakon ovoga vjerojatno vratiti da im pokažem da me s ilegalne sjednice ne može nitko izbaciti, niti gospodin Grmoja koji u sabornici uvijek plače kada dobije opomenu od Jandrokovića, a onda ovdje radi na krajnje diktatorski način”, rekao je Zekanović.

“Cijelo vrijeme dok sam ja govorio, postavljao pitanje sukladno Poslovniku, kolega Raspudić mi stalno nije dao mira, od udaranja mikrofonom po ušima do dobacivanja, na koncu kada je vidio da ga ignoriram, onda je pokušao nešto nazadnjački”, kazao je Zekanović nazivajući Mostovce s kojima se sukobio alpskim sektašima.

“To su ljudi koji su bili u Alpama i sa svojom sektom čekali smak svijeta”, kazao je.(N1)