Aktualno Sport

Sport za vikend


Svi naši nogometni klubovi u nedjelju gostuju. Nogometaši Ogulina u 10.kolu u nedjelju (15,00) gostuju u Žakanju kod momčadi Croatie 78. U 9.kolu 2. Županijske lige Dobra gostuje u Vojniću kod Petrove Gore, Oštarije idu u Karlovac Tuškanima, a Plaški u Brežane Frankopanu.

Rukometaši Ogulina igrat će u subotu u našoj sportskoj dvorani od 17 sati protiv momčadi Buje 53. Utakmica je to 4.kola 2. Hrvatske lige zapad.
U kuglačkim prvenstvima vikend otvaraju kuglačice Ogulina: u 6.kolu 1. Hrvatske lige u subotu u 11 sati u kuglani Klek igraju protiv Istre iz Pule. U 6.kolu 2. Lige zapad kuglači Obrtnika gostuju u Karlovcu kod Željezničara, a Policajac igra u Delnicama protiv Goranina. U 6.kolu 3. Lige zapad, skupina Karlovac-Lika, u nedjelju u kuglani Klek u 10 sati igraju Poštar i Visočica iz Otočca, a u 17 sati Euphoria i Mantinela iz karlovca, dok će Željezničar branitelj igrati u Karlovcu protiv Stare Hiže iz Duge Rese.


Stolnotenisači Kleka u 3. kolu 1. HSTL – regija zapad, igraju u subotu u Ogulinu dva susreta 1. HSTL zapad, protiv STK Srdoči iz Rijeke i STK Jadran iz Poreča.
Odbojkašice Ogulina u nedjelju će igrati u Ogulinu u 2.kolu 2.HOL regija Sjever, skupina Jug protiv ekipe Plavi Zmaj iz Duge Rese.
Kuglanje