Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Osijek: Otkrivena još tri počinitelja fizičkog napada

Osječko-baranjska policija otkrila je još tri počinitelja jednog od nekoliko fizičkih napada, koji su se posljednjih dana dogodili na osječkim ulicama, a ovoga puta riječ je o maloljetnim počiniteljima, izvijestila je u nedjelju policija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su tri maloljetnika u utorak, 18. listopada, oko 12,30 sati u Vukovarskoj ulici u Osijeku, srušili na tlo i fizički napali 17-godišnjaka počinivši tako kaznena djela nanošenja tjelesne ozljede i nasilničkog ponašanja, navode iz PU osječko-baranjske.

Protiv maloljetnih napadača slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, dodaje se.

Policija je u subotu priopćila kako je uhitila 25-godišnjaka, koji je u petak sudjelovao u napadu i teškom ozlijeđivanju 20-goidšnjaka, na križanju Svačićeve i Frankopanske ulice u Osijeku, dok se za 24-godišnjim napadačem traga.

Nakon nekoliko dojava o fizičkim napadima koji su se posljednjih dana dogodili na osječkim ulicama, osječko-baranjska Policijska uprava u petak je izvijestila da su zbog prijavljenih događaja, pojačane ophodnje u cijelom gradu. (hrt)