Aktualno Sport

Nogomet – rezultati 1. i 2. Županijske nogometne lige

1.Županijska liga – 10.kolo
CROATIA 78 – OGULIN 4:2
U nedjelju je odigrano 10.kolo 1.ŽNL, u kojem su nogometaši Ogulina gostovali u Žakanju kod Croatie 78. Krajem 1.poluvremena Ogulin je poveo golom Vedrana Kratofila, a u 56.minuti na 2:0 povećao je Fran Vukelja. Očekivala se nova pobjeda ogulinskih nogometaša, no u posljednjih pola sata utakmice uslijedio je veliki preokret, domaća Croatia 78 postigla je čak 4 gola i na kraju nanesla prvi poraz Ogulinu, konačni rezultat bio je 4:2 za Croatiu.
U ostalim utakmicama ovog kola vodeći Vatrogasac je pobijedio u Malom Erjavcu momčad Zrinskog Ozlja sa 3:1, Slunj je izgubio u Rečici od Mladosti sa 4:1, Ilovac je u gostima pobijedio Koranu sa 3:1, a Barilović je sa 3:0 savladao momčad Draganića.
Na tablici sada vodi Vatrogasac sa 25 bodova, Ogulin je drugi sa 21, koliko ima i Slunj.

U 11.kolu u nedjelju (14,00) nogometaši Ogulina ugostit će 4-plasiraog Ilovca.

2.Županijska liga – 9.kolo
PETROVA GORA – DOBRA 2:3
TUŠKANI – OŠTARIJE 0:9
FRANKOPAN – PLAŠKI 2:0
U 9.kolu 2. Županijske lige, nogometaši Dobre gostovali su u Vojniću i nakon teške borbe uspjeli su pobijediti domaću Petrovu Goru (11.mjesto) sa 3:2. Iako su domaći poveli sa 2:0, u nastavku je Dobra postigla tri gola, strijelci Anđelo Kirasić, Neven i Ante Cindrić po 1), na kraju slavila pobjedu sa 3:2 i osvojila sva tri boda.
Nogometaši Oštarija gostovali su kod posljednjeplasirane močadi Tuškana i slavili vrlo uvjerljivu pobjedu od čak 9:0, golove su postigli Ivan Matovina 4, Dane Ivanišević 3, te Matej Crnković i Alen Gračanin po 1. Nogometaši Plaškog gostovali su u Brežanima i izgubili su sa 2:0.
U ostalim odigranim utakmicama 9. kola Druge županijske lige u Cetingradu su Cetingrad i Dobra iz Novigrada igrali neriješeno 1:1, Mrežnica je u Zvečaju pobijedila Šišljavić sa 3:0, a utakmica Kupa-Vrlovka je odgođena.
Na tablici vodi Mrežnica iz Zvečaja sa 21 bodom ispred Cetingrada i Dobre iz Novigrada sa 19, Dobra iz Sv.Petra je četvrta sa 17 bodova, Oštarije su pete sa 14, a Plaški 10-ti sa 8 bodova.

U idućem 10.kolu iduće nedjelje Dobra će u Svetom Petru ugostiti momčad Šišljavića, Oštarije će biti domaćin Frankopanu iz Brežana, a u Plaškom će gostovati Kupa iz Donjeg Mekušja.