Aktualno Sport

Vikend donosi mnoštvo sportskih događanja

Nogometaši Ogulina u 12.kolu nogometaši Ogulina gostuju kod posljednjeplasirane Korane u Karlovcu. U 11.kolu Dobra će u Svetom Petru ugostiti posljednjeplasirane Tuškane, Oštarije igraju u Donjem Mekušju protiv Kupe, a Plaški igra u Cetingradu. Sve utakmice igraju se u nedjelju s početkom u 14,00 sati.
Rukometaši Ogulina igrat će u subotu u našoj sportskoj dvorani od 19 sati protiv momčadi Senja. Utakmica je to 6.kola 2. Hrvatske lige zapad.

U kuglačkim prvenstvima vikend otvaraju kuglačice Ogulina: u 8.kolu 1. Hrvatske lige u subotu gostuju u Zagrebu kod 3-plasirane Kustošije. U 8.kolu 2. Lige zapad kuglači Kleka igraju u subotu u kuglani Klek protiv Kupe iz Ozlja, Obrtnik gostuje u Karlovcu kod Mostanja, a Policajac igra u Skradu. U 8.kolu 3. Lige zapad, skupina Karlovac-Lika, u nedjelju u kuglani Klek u 10 sati igraju Željezničar branitelj i karlovačka Mantinela, a u 17 sati Euphoria i Korana II iz Slunja, dok će Poštar u goste Gackoj u Otočac.

Stolnotenisači Kleka u 5. kolu 1. HSTL – regija zapad, igraju u gostima i to protiv STK Zaboka (6.mjesto).
Odbojkašice Ogulina u nedjelju u 16 sati igrat će u Ogulinu u 4.kolu 2.HOL regija Sjever, skupina Jug protiv vodeće i neporažene ekipe OK Sisak.
U 2.kolu 3.lige Centar košarkaši Ogulina gostuju u Krapini.