Aktualno Sport

Pobjeda rukometaša Ogulina

2.HRL zapad, 6.kolo

OGULIN – SENJ 23:17 (12:8)

Rukometaši Ogulina napokon su ostvarili prvu pobjedu, u 6.kolu 2. Hrvatske lige zapad, pobijedili su u ogulinskoj sportskoj dvorani momčad Senja sa 23:17.

Prvo poluvrijeme proteklo je uglavnom u izjednačenoj igri, s laganom prednošću ogulinskih rukometaša, a u odličnoj završnici uspjeli su napraviti značajnu prednost od 12:7, na kraju je poluvrijeme završeno vodstvom Ogulina sa 12:8. Mogla je prednost biti i značajnija, jer su sredinom poluvremena naši rukometaši zapucali u nizu 5-6 zicera, srećom gosti to nisu iskoristili.

. U 2.poluvremenu opet se vodila izjednačena igra, čak su gosti 15-ak minuta prije kraja uspjeli izjednačiti na 17:17, no posljednjih 10-ak minuta rukometaši Ogulina opet su zaigrali odlično i stekli uvjerljivu prednost, ponajviše zahvaljujući vrataru Josipu Vučiću, koji je bio neprelazna barijera za Senjane, a u odlučnim trenucima završnice obranio im je i 2 sedmerca. Konačno, uvjerljiva pobjeda rukometaša Ogulina od 23:17 u derbiju začelja, s kojom su se odmakli od samog dna tablice i sada su na diobi od 6.do 8.mjesta sa 4 boda.

Najbolji kod Ogulina bio je opet najmlađi, Filip Cipek sa 5 golova, golova, Antonio Drašković postigao je 6, Denis Stipetić i Filip Gašparović po 4, Kristijan Matijašić 3 i Noa Filipović 1, igrali su još Toni Puškarić, Karlo Francetić, Luka Turković, Vito Perković i Marin Cindrić, a odlično je branio Josip Vučić.

U idućem 7.kolu rukometaši Ogulina igrat će u Karlovcu protiv drugoplasirane Dubovac-Gaze.