Aktualno Sport

Poraz rukometaša Ogulina

2.HRL zapad, 8.kolo (19.11.2022.)
OGULIN – MORNAR DRAMALJ CRIKVENICA 25:40
Rukometaši Ogulina igrali su u 8.kolu 2. Hrvatske lige zapad u Ogulinu protiv 5-plasirane momčadi Mornar Dramalj-Crikvenica i uvjerljivo izgubili sa 40:25. Gosti su već nakon deset minuta igre poveli 7:3. Domaći su se još koliko-toliko držali dvadesetak minuta, no onda su posustali pa su ‘mornari’ do poluvremena napravili +9 (21:12).

Ništa bolje Ogulinci nisu odigrali niti nastavak, pogotovo u obrani. Gosti su bez problema održavali visoko vodstvo, imali su u dva navrata i 18 golova prednosti te zasluženo došli do pobjede. Antonio Drašković predvodio je domaće strijelce s 9 pogodaka, Cipek je dao 5, Denis Stipetić i EdiVučić po 3, a Alen Stipetić i Matijašić po 1 gol, igrali su još Karlo Francetić, Noa Filipović, Filip Francetić iVito Perković, te vratar Josip Vučić.


Nakon 8 kola rukometaši Ogulina dijele s pulskom Verudom posljednje mjesto sa 4 boda, a u idućem 9.kolu, posljednjem u jesenskom dijelu prvenstva, rukometaši Ogulina igrat će u Karlovcu protiv druge momčadi Karlovca, koja se nalazi na 6.mjestu. (D.P.)