Aktualno OG sada Ogulin

Gradonačelnik održao prijam za predstavnike Dječjeg gradskog vijeća i Društva Naša djeca Ogulin

Povodom Međunarodnog dana djeteta, koji se obilježava svake godine širom svijeta 20. studenog, kao dan posvećen djeci, njihovoj dobrobiti i zaštiti njihovih prava, u prostorijama Gradske uprave Grada Ogulina upriličen je prijam za predstavnike Dječjeg gradskog vijeća Grada Ogulina i Društva Naša djeca Ogulin.

Prijamu su uz male gradske vijećnike prisustvovale voditeljica DGV-a Ljerka Salopek Bacanović i  predsjednica i potpredsjednica DND-a Ogulin Ivona Rendulić i Ljiljana Kaurić.
Gradonačelnik Dalibor Domitrović izrazio je zadovoljstvo ovim okupljanjem i zahvalio se prisutnima na svim poduzetim aktivnosti kroz godinu, ali i sudjelovanju u događanjima u organizaciji Grada Ogulina, kao što je to nedavno bilo na obilježavanju Dana sjećanja.

Voditeljica Dječjeg gradskog vijeća i predstavnice Društva Naša djeca zahvalile su gradonačelniku na prijamu i dosadašnjoj dobroj međusobnoj suradnji, a naši mladi sugrađani imali su priliku gradonačelniku postaviti razna pitanja i saznati sve što ih zanima. Razmijenjeni su i simbolični pokloni.