Aktualno OG sada Ogulin

Službenici PP Ogulin proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela

Za nekoliko kaznenih djela na području općine Josipdol osumnjičen 29-godišnjak, objavila je policija.

Osumnjičeni muškarac je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom i doveden u nadležno državno odvjetništvo
Policijski službenici Policijske postaje Ogulin proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 29-godišnjak u utorak, 22. studenog, u dvorištu na području općine Josipdol, nakon što je 28-godišnjak odustao od kupnje vozila, muškarca verbalno napao, a potom i tjelesno napao muškarce starosti 23 i 28 godina. Nakon toga je svojim osobnim automobilom udario i oštetio vozilo 48-godišnjaka koje se od silnog udarca pomaknulo te udarilo i teško ozlijedilo 50-godišnjaka, a 28-godišnjaka lakše ozlijedilo. Prilikom ovog događaja 29-godišnjak je prijetio 28-godišnjaku i 23-godišnjaku.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, Prijetnja i Oštećenje tuđe stvari, 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom i doveden u nadležno državno odvjetništvo – navodi se u policijskoj informaciji.