Aktualno OG sada Ogulin

Bajkoviti advent se nastavlja, ali dio planova pokvarila vremenska prognoza

Niz sadržaja trebao nam je ovog vikenda ponuditi Bajkoviti advent u Ogulinu, međutim planove organizatora u određenoj mjeri su pokvarile najave loših vremenskih prilika.

Međutim, danas najmlađi ipak imaju priliku uživati u novoj predstavi Šarenog svijeta “Što li sanja zima bijela, dobar dan za dobra djela”. Predstava počinje u 11 sati, a održat će se u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin. Najavljeni koncert Raspjevanih vilenjaka, koji se trebao održati u 17 sati, otkazan je i bit će održan za Dječji doček 31.12., u 10 sati, u Parku kralja Tomislava. Bez obzira na najavu lošeg vremena, u 18 i 30 sati bit će upaljena 3. adventska svijeća, ali je i koncert grupe Master koji je trebao uslijediti, otkazan.

Inače, u sklopu ove manifestacije, u utorak, 13. prosinca, bit će proslavljen i 9. rođendan Ivanine kuće bajke. Tijekom tog dana, od 10:00 – 17:00 sati, posjetitelji će imati priliku obići ovu gradsku atrakciju potpuno besplatno. U Ivaninoj kući bajke u 10:30 sati održat će se Rođendanska radionica. Za 12:30 sati najavljuju Predstavljanje novih korisnika, a od 16 sati imate priliku uživati u obilasku Ivanine kuće bajke, uz stručno vodstvo.

Kompletan raspored događanja, koja nas očekuju u sklopu Bajkovitog adventa, možete pronaći i pročitati na Facebook i web stranici ogulinske Turističke zajednice.