Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Grmoja najavio opoziv: ”Licemjerje, Plenković sada sve nastoji prebaciti na leđa Paladine”

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja najavio je da oporba pokreće opoziv ministra Ivana Paladine. Grmoja smatra da bi zbog spore obnove trebala otići cijela Vlada, na čelu s premijerom.
Oporba će pokrenuti opoziv ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivana Paladine, najavio je saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na društvenim mrežama.

Kako je napisao, smatra da je za “nestvarno sporu obnovu” odgovoran onaj koji je imenovao oba ministra – Darka Horvata i Ivana Paladinu te oba ravnatelja Fonda za obnovu. Smatra da zbog obnove treba otići Vlada i premijer Andrej Plenković.
“Zovu me mediji komentiram Plenkovićeve izjave o ‘nestvarno sporoj obnovi’ Banovine i Zagreba uz pitanje treba li smijeniti ministra Paladinu.

Za ‘nestvarno sporu obnovu’ odgovoran je onaj koji je imenovao oba ministra i Horvata i Paladinu i oba ravnatelja Fonda.

Unatoč tome što zbog nestvarno spore obnove treba otići Vlada i Plenković, smatram da oporba treba pokrenuti opoziv Paladine.
Rasprava o Paladininom opozivu bit će prilika da još jednom upozorimo kako Vlada mora žurno ubrzati proces obnove zbog naših ljudi na Banovini koji su i treću zimu u kontejnerima.

Osim toga takva inicijativa razotkrit će licemjerje Plenkovića koji sada sve nastoji prebaciti na leđa Paladine, iako ga je upravo Plenković ne tako davno imenovao i to nakon što mu je ministar Horvat priveden zbog korupcije”, napisao je Grmoja na Facebooku. (M.V., dnevnik.hr)