Aktualno OG sada Ogulin

Iz gradonačelnikova priopćenja – u nedostatku sadržaja ogulinski HDZ se bavi politikanstvom

Izdvajanja Grada Ogulina za školstvo,  bila su jedna od tema koja se provlačila kroz posljednju sjednicu Gradskog vijeća, no tu izgleda nije tome bio kraj. Naime, iz ureda gradonačelnika priopćenjem su se osvrnuli na neke prozivke i primjedbe na društvenim mrežama, vezano upravo uz ovu tematiku:
Nastavno na prozivke predsjednice ogulinskog HDZ-a da Grad Ogulin premalo izdvaja za školstvo mogu reći da se radi o jeftinom politikanstvu.
Otkako je SDP na vlasti financiranje Grada i standard predškolskog i školskog obrazovanja su se višestruko povećali.
Izgrađen je novi vrtić, sustav je uređen, poštuju se svi pedagoški standardi, što nije bio slučaj u vrijeme kad je HDZ bio na vlasti.
To što predsjednica HDZ-a Anđelka Salopek predlaže nama da napravimo mogao je HDZ napraviti kad je bio na vlasti, ali nije.
To što HDZ predlaže nama da napravimo mogu i oni i danas napraviti preko županije. HDZ je na vlasti na županijskoj razini, Karlovačka županija upravlja školama, Anđelka Salopek može preko županije osigurati dodatna sredstva za produženi boravak i ostale potrebe u školstvu.” – stoji u priopćenju i Facebook objavi gradonačelnika Domitrovića.