Aktualno OG sada Ogulin

Prijavite se na audiciju za članicu Ženske vokalne skupine Đule

Volite pjevati? Imate više od 18 godina? Prijavite se na audiciju za članicu Ženske vokalne skupine Đule,  koju će voditi talentirana i educirana glazbenica Karla Ana Sabljak.

Sve što morate je prijaviti se za audiciju putem online prijavnice https://forms.gle/m777n5v4G2RcSyZ56 najkasnije do petka, 13.1.2023. godine.
Audicija će se održati u subotu, 14.1.2023. godine u Dvorani 1 Pučkog otvorenog učilišta Ogulin u vremenskom terminu koji će kandidatima biti dodijeljen nakon prijave. Za audiciju potrebno je pripremiti dvije A cappella skladbe po vlastitom izboru (domaće i/ili strane).
Ženska vokalna skupina Đule (Đula je i žensko ime perzijskog porijekla. Značenje imena na perzijskom, ali  i na turskom jeziku znači ruža) novi je program Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, kojem je cilj da sudionice steknu vokalno tehničku naobrazbu, razviju sluh, savladaju tehniku pravilnoga disanja, da ih se pripremi da svoje glazbeno umijeće kasnije znaju pravilno primijeniti, te konačno formiranje Ženske vokalne skupine Đule.

Planirano održavanje programa je najmanje jednom tjedno u trajanju od 90 minuta u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Ogulin. Broj sudionica je ograničen. Sudjelovanje u programu za sve sudionice je besplatno.