Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Samozatajni slovenski premijer uhvaćen u društvu poznate misice: S fatalnom Tinom viđen i u Vatikanu

Predstavnici za odnose s javnošću Pokreta Svoboda ne žele komentirati privatni život Roberta Goloba

Poznato je da slovenski premijer Robert Golob ne govori o svom privatnom životu. Tijekom predizborne kampanje, a ni nakon pobjede na izborima, članovi njegove obitelji nisu se pojavili na njegovim govorima ili istupima u javnosti. Predstavnici za odnose s javnošću Pokreta Svoboda također su više puta istaknuli da ne žele komentirati privatni život Roberta Goloba.
No, zašto je njegov privatni život uopće zanimljiv javnosti? Naime, 55-godišnji premijer nikada nije komentirao glasine da su se on i supruga razišli, a u prednovogodišnjoj emisiji “Svijet” na Kanalu A otkrio je samo da živi sam sa svojom djecom. No uz njegovo se ime spominje i jedno atraktivno ime.
Ovih dana, slovenski su mediji zatekli Goloba u jednom trgovačkom centru, gdje nije bio sam, već u društvu televizijske voditeljice, poduzetnice i bivše Miss Hawaiin Tropica Tine Gaber, s kojom je, očito, dobar prijatelj. Zajedno su viđeni i na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, koji je prenosila talijanska privatna televizija Canale 5, a iz kabineta slovenskog premijera rekli su portalu 24 Ur da Robert Golob ne želi komentirati pitanja o privatnom životu.
Inače, neslužbeno je spomenuti slovenski portal doznao da se Robert Golob i Tina Gaber poznaju preko njezine sestre Urške Gaber koja je zaposlena u Uredu predsjednika Vlade. Šuškalo se da je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom za promet Patrikom Vlačičem. (L.G., jutarnji.hr)