Aktualno Sport

U ogulinskoj Teniskoj dvorani sinoć se slavio veliki uspjeh TK Ogulin

Na tri potpuno različita državna prvenstva Hrvatske, u 3 različita grada i, u samo 1 danu, članovi kluba osvojili su 3 naslova viceprvaka!!! Viceprvaci Hrvatske od jučer su: Ivano Božičević, Anton Stipetić i Kaja Jerak! Ivano Božičević je, u Zagrebu na HEP dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 12 godina, osvojio 2. mjesto u paru. Anton Stipetić je na HEP dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 16 godina, čiji domaćin je bio Ogulin, također bio 2. u paru, dok je Kaja Jerak na HEP dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 16 godina u Čakovcu osvojila također 2. mjesto.

Trener Mario Pavić je naglasio da se radi o povijesnom uspjehu TK Ogulin, te da je to rezultat predanog višegodišnjeg rada u klubu. Pavić kaže kako iza svega stoji čitav niz stručnih trenera koji rade u klubu, a ništa ne bi bilo moguće niti bez podrške roditelja novih viceprvaka.

Pitali smo i viceprvake kako se osjećaju i što za njih znače naslovi koje su osvojili. Najmlađi Ivano Božičević nam je reako kako mu ovaj rezultat znači jako puno, zahvalio se svom treneru i dodao da je konkurencija na ovom natjecanju bila jaka. Tenis trenira 7 godina, a najviše slobodnog vremena provodi u dvorani na treninzima.

Anton Stipetić je istakao kako je ponosan na svoj novi sportski uspjeh, koji koji je plod predanog rada. Tijekom ove godine planira nastupiti na nekoliko međunarodnih turnira, cilj mu je osigurati svoje mjesto u teniskoj reprezentaciji Hrvatske. Želja mu je kroz nekoliko godina, poput brata Roke, otići put SAD-a na daljnje školovanje i usvaršavanje igre.

Kaja Jerak je svoj uspjeh prokomentirala je vrlo emotivno, priznajujući da ni sama još uvijek nije shvatila što je napravila. Sa suzama u očima zahvalila se svojoj obitelji, a prvenstveno svom ocu koji ju i podučava tenisu. Tenis trenira svakodnevno već gotovo 11 godina. Želja joj je i dalje nastaviti s treninzima, ostati u svijetu tenisa, a jednog dana postati i trenerica.

Kako bi proslavili ovaj povijesni uspjeh i čestitali novim viceprvacima, njihovim roditeljima i trenerima, u Teniskoj dvorani sinoć su se okupili članovi i prijatelji kluba, te predsjednik TK Ogulin Damir Bokulić. Priređena je i mala slavljenička zakuska, a svi zajedno su se na kraju zasladili tortom. Pred ovim mladim ljudima je, sigurni smo, svijetla budućnost. Oni su najbolji dakaz da se odricanja, upornost, diciplina i predani trud i rad u konačnici isplate. Naše čestitke! (foto: ROG)