Aktualno OG sada Ogulin

Sutra će biti proglašeni najbolji u sportu grada Ogulina u 2022. godini

Sutra će se u konferencijskoj dvorani ogulinskog Pučkog otvorenog učilišta, po 42. put, održati svečanost proglašenja najboljih u sportu grada Ogulina u 2022. godini. Ovaj događaj organizira Športska zajednica Grada Ogulina, a početak svečanosti zakazan je za 11 sati.

Športska zajednica Grada Ogulina odradila je u siječnju ove godine izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2022.godinu na već uobičajen način. Najprije su sportske udruge, odnosno klubovi, na poziv Zajednice poslali svoje prijedloge i kandidate u devet kategorija, a to su: najbolji sportaš, najbolja sportašica, najbolja muška momčad i najbolja ženska ekipa, najbolji trener, najbolji sportski djelatnik, najbolji mladi sportaši i sportašice, te nagrada za životno djelo u sportu Grada Ogulina.

Izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2022.godinu izvršile su članice Športske zajednice Grada Ogulina (37), živući dobitnici Nagrada za životno djelo u sportu Grada Ogulina (17), članovi Izvršnog odbora ŠZ GO (7) i mediji (3), ukupno 64 glasača. Ispunjene glasačke listiće poslalo je ukupno 52 od 64 glasača, što znači da je glasovalo čak 80 posto glasača. Prebrojavanje glasačkih listića izvršio je Izvršni odbor Športske zajednice na svojoj sjednici u utorak, 01.veljače.

Snimku proglašenja najboljih u sportu grada Ogulina u 2022. godini moći ćete poslušati u nedjelju u programu Radio Ogulina, od 14 sati.