Aktualno OG sada Ogulin

Karike koje čine lanac humanosti

Ideja  članice Udruge žena, Mirjane Poljak,  toliko je “podigla” divne žene zlatnih ruku i humanitarce koji su svoje sposobnosti i humanost usmjerili prema heklanju i pomaganju na razne načine da bi se izradile Hobice za naše Palčiće.

Vodstvo Udruge žena javno je zahvalilo tim divnim ženama koje svojim znanjem i vještinama daruju sigurnost našim Palčićima, te donatorima Zlatku Šeštu zamjeniku direktorice Osjeti Hrvatsku, Ireni Strastry predsjednici RC Maksimir , Rotary Klubu Zagreb Maksimir na novčanim donacijama. Mariji Jerak  i Štefici Galetić zahvaljuju na donaciji konca, kao i  predsjednici Lions kluba Frankopan  Maji Salopek, na donaciji konca, heklica i punjenja.

Uz sinoćnju radionicu heklanja Hobica odradila se i radionica dekupaža, gdje su uz voditeljice radionice Astre Malbaše Pribanić i Ankice Majetić, naučile kako se stari predmeti mogu pretvoriti u nove divne stvari koje će krasiti naš dom.
“Svi smo skupa karike koje čine lanac humanosti i sreće. Još jednom hvala svim skupa. Zajedno smo lanac ljubavi i nade za one koji trebaju pomoć”-poručuje vodstvo Udruge žena.