Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Jadranka Kosor ‘podivljala’ kad je vidjela što se piše o njoj: Odmah je uzela mobitel u ruke i očitala bukvicu svima

Bivša premijerka Jadranka Kosor (69) u subotu je snimljena na Cvjetnom trgu u Zagrebu, uživala je društvu snahe, sina Lovre Škopljanca i malenog unuka.

Nakon što su fotografije bivše premijerke i njezinih bližnjih završile na portalima, oglasila se i sama na Twitteru.

“Čitam na portalu kako je jučer na ‘špici’ bila i ‘ponosna baka Kosor’. Tako opisuju fotografije na kojima sam sa sinom i njegovom obitelji. Naime kaj; ja sam baka samo svom unuku, nikako ne i urednicima portala”, napisala je “uvrijeđena” Jadranka Kosor i dodala:

“Ne radi se o mladim ili starim generacijama nego jednostavno o kućnom odgoju. I da, nisam vidjela da javnu osobu, muškarca, kvalificiraju isključivo kao ponosnog djeda.”Naime, vidno dobro raspoložena Jadranka tijekom subotnje šetnje centrom nije skidala osmijeh s lica i vidjelo se da baš uživa u druženju sa svojim najbližima, a nije dopustila ni da joj fotografi pokvare raspoloženje.Inače, Kosor ne voli puno pričati o svojoj obitelji, no poznato je da je jako bliska sa svojim sinom jedincem, a jednom je prilikom otkrila i da posebno uživa u ulozi bake jer je nju njezina baka odgojila, pa svaki slobodni trenutak koristi za druženje s obitelji./Tportal/