Aktualno Magazin Zabava

Maju Šuput opljačkali na Mauricijusu! Lokalni medij: ‘Ukradeno je 23.000 €!‘; Ona: ‘Nisu upoznati s cijenama…‘

Mi smo otišli na večeru u restoran u resort i tad su stvari ukradene. Naravno, bila sam tužna zbog toga, tužni smo i kad manje stvari nestanu, kaže Maja

Opljačkanoj turistici iz Hrvatske koja je boravila u resortu na Mauricijusu vraćene su stvari, započinje članak portala s Mauricijusa. Turistica iz Hrvatske je nitko drugi nego Maja Šuput Tatarinov koja je početkom ove godine sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom otputovala na odmor na Mauricijus. Već drugu večer boravka u resortu su je opljačkali.

Kako je ispričala za 24 sata, Šuput kaže da “nije imala potrebu pričati o tome jer je putovanje bilo toliko prekrasno da nije htjela umanjiti ljepotu tog mjesta izoliranim slučajem koji se može dogoditi bilo kome i bilo gdje na svijetu.”

“Policajci su došli u našu vilu da mi to sve vrate, tražili su me zatim da se fotkamo da imaju, mislila sam, za uspomenu i dugo sjećanje. No oni su se valjda pohvalili u postaji jer su stvari našli vrlo brzo, u samo dva dana.”

Nije se, kaže, nadala da će ih tako brzo pronaći.
Mi smo otišli na večeru u restoran u resort i tad su stvari ukradene. Naravno, bila sam tužna zbog toga, tužni smo i kad manje stvari nestanu, bez nekakve emotivne vrijednosti, a ove stvari su je imale. Tako je i moja sreća bila veća kad su ih našli, a počinitelja strpali u zatvor – govori.

Portal s Mauricijusa naveo je da se radilo o stvarima u iznosu od 23 tisuće, no Maja kaže da je cifra preuveličana.

“Malo su pretjerali. Nisu oni upoznati s cijenama takvih brendova, a sat je i star. Dobila sam ga na poklon od supruga Nenada 2018. godine nakon što su mi moj ukrali u Zagrebu. Naravno, radi se o velikom iznosu, ali ne o tako velikom iznosu. Torbicu sam si sama kupila – govori Maja i ističe kako na kraju nije bitan ni iznos nego ono što ti predmet znači. ” (L.G., jutarnji.hr)