Aktualno Sport

Rukomet – rezultati dječaka i djevojčica

Mini rukometaši – „Mali medo“ u Gospiću
U subotu su minirukometaši Rukometnog kluba Ogulin 2013 godište, nastupili na turniru „Mali medo“ u Gospiću. U grupinoj fazi ostvarili su 2 pobjede (Gospić i Crkvenica 2), a poraženi su do Vodica. U četvrtfinalu su igrali protiv ekipe Zadra (kasnije finalist turnira) i izgubili rezultatom 12:10.
Za Ogulin su nastupili: Edi Bertović, Karlo Poljak, Toma Vučetić, Julije Puškarić, Teo Krznarić, Karlo Vukelja, Edi Kučinić, Lovro Blašković, Fran Benić, Ante Blašković.

 

1.HRL Regija 3 za djevojčice U-14
OGULIN – DRENAK 31:12
KARLOVAC – OGULIN 26:17
Ekipa ŽRK Ogulin U14 gostovala je u Karlovcu gdje je oslabljena odigrala dvije utakmice protiv ekipa Drenka i Karlovca. U prvoj utakmici protiv ekipe Drenka ostvarena je pobjeda rezultatom 31:12, a protiv ekipe Karlovca izgubile su rezultatom 26:17.
Golove za Ogulin postigle su: Iva Čajić 19 golova, Nika Delić 14, Melani Mihaljević 6, Morena Mudrić 3, Marta Domitrović 3, Eva Bertović 2 i Dora Zildum 1. Za najkorisnije igračice nakon utakmica birane su Iva Čajić i Marta Domitrović.
Ekipa U14 nalazi se na 11. mjestu od ukupno 14 ekipa i do kraja prvenstva trebaju odigrati još dvije utakmice protiv ekipa Zeline i Udarnika.

1.HRL Regija 3 za djevojčice U-12, 9.kolo
OGULIN – LOKOMOTIVA 15:31
OGULIN – SESVETE 18:32
Ekipa ŽRK Ogulin U12 igrala je 9. kolo u Ogulinu i to protiv prvoplasirane Lokomotive i drugoplasirane ekipe Sesveta, pa su pobjednici već unaprijed bili sigurni. U prvoj utakmici protiv ekipe Lokomotive izgubile su rezultatom 31:15, a protiv ekipe Sesveta 32:18.
Za ekipu Ogulina igrale su Ivona Ivaniš, Nika Benić, Iris Ferić – golmanice, golove su postigle Eva Bertović 20, Dora Zildum 8, Katja Vranić 3 i Tea Jelić 2, a igrale su i Ana Domitrović, Paola Salopek, Gabriela Vučić. Nakon odigranih utakmica za najkorisnije igračice birane su Eva Bertović i Ivona Ivaniš.
Ekipa U 12 nalazi se na 12. mjestu od 19 ekipa i do kraja imaju odigrati još utakmicu u gostima kod ekipe Rugvica koja ima isti broj bodova kao i Ogulinke.
Eva Bertović još uvijek uvjerljivo drži prvu poziciju igračice koja je postigla najviše golova u 1. HRL U12 u kojoj se takmiči ukupno 46 ekipa i nadamo se da će tako i ostati do kraja prvenstva, a Dora Zildum je trenutno na četvrtom mjestu .

Mini rukometašice – „Mali medo“ u Gospiću
U subotu su najmlađe igračice, mini rukometašice ŽRK Ogulin sudjelovale na 16. turniru u malom rukometu „Mali medo“ u Gospiću. Na ovoj turnir otišle su dvije generacije i to djevojčice rođene 2012. i rođene 2013. godine.
Djevojčice rođene 2012. godine osvojile su 3. mjesto na turniru, a djevojčice rođene 2013. godine osvojile su 6 mjesto. U ekipi djevojčice rođenih 2013. godine većina naših igračica je mlađa, tako da su neke djevojčice rođene i 2015. godine i nekima je ovo bio prvi turnir od kada treniraju rukomet.
Ekipu djevojčica rođenih 2012. godine popunjavale su djevojčice rođene 2013. godine tako da su one odigrale 10 utakmica.
Za Ogulin su igrale: Petra Mihaljević koja je na kraju turnira izabrana u najbolju petorku turnira u 2012. generaciji, Erika Delić, Marija Brozović, Mila Vranić, Vanessa Salopek, Elena Lončarić, Lara Jakšić, Stela Kirasić, Nikol Pavlović, Marija Košenski, Magdalena Vidaković, Tena Dujmić, Magdalena Badanjak.