Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Zagrebački policajac, ljut na šefa, fekalijama uneredio njegov ured i cijelu postaju. A onda se dohvatio bušilice…

Bijesni organ reda uneredio je još nekoliko prostorija u policijskoj postaji u zagrebačkoj Bauerovoj ulici

Na neobičan način nedavno je nezadovoljstvo svojim šefom odlučio iskazati policajac iz, navodno, V Policijske postaje u Bauerovoj ulici. Kako donosi Telegram, policajac je obavio veliku nuždu u prostoriji načelnika PU Jose Žugaja, a uneredio je još nekoliko prostorija postaje, koja se inače trenutno preuređuje zbog posljedica potresa, pa nije u funkciji. I to nije bilo sve, još mu je bušilicom izbušio nekoliko rupa po zidovima.

Osim što je kažnjen zbog kršenja javnog reda i mira, odnosno drskog ponašanja i vrijeđanja službenih osoba završio je i na disciplinksom postupku i odlukom načelnika PU Zagrebačke Marka Rašića udaljen je iz službe do okončanja disciplnskog postupka.

“Zbog osnovane sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti protiv policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke pokrenut je disciplinski postupak pred nadležnim disciplinskim sudom Ministarstva unutarnjih poslova”, odgovorili su iz PU Zagrebačke. Prijavili su ga zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije. (D.Miljuš, jutarnji.hr)