Aktualno OG sada Ogulin

Sazvana izborna skupština Društva za sportsku rekreaciju

U subotu, 1. travnja održat će se redovna godišnja skupština Društva za sportsku rekreaciju Ogulin, koja će ujedno biti i izborna. Početak skupštine zakazan je za 19 sati, a dnevnim redom predviđeno je ukupno 14 točaka. Tijekom skupštine bit će podneseno Izvješće o radu ove udruge u razdoblju od 2019. – 2022. godine, te o financijskom poslovanju za 2022. godinu. Članovi će u nastavku birati i novo vodstvo udruge, nakon čega će biti predstavljen i program rada te plan prihoda i rashoda za 2023. godinu.

Nakon radnog dijela, članovi i njihovi uzvanici će druženje nastaviti uz večeru i živu glazbu. Organizatori poručuju kako će sudionici skupštine participirati u troškovima večere s iznosom od 15 eura, dok će ostatak troškova večere i glazbe snositi Društvo. Trošak naručenog pića sudionici će snositi samo.

“Kako bismo mogli planirati troškove i osigurati dovoljan broj mjesta, molimo vas da potvrdite dolazak tajnici Dijani Brozović na broj 097/917-8284.” – poručuju iz Društva za sportsku rekreaciju Ogulin.