Aktualno Sport

Rukometaši izgubili od Dubovca – 10 isključenja u dugom poluvremenu!

2.HRL zapad, 16.kolo

OGULIN – DUBOVAC GAZA 27:29 (16:17)

Rukometaši Ogulina u subotu navečer su igrali u našoj sportskoj dvorani utakmicu 16.kola 2.HRL zapad protiv trenutno 2-plasirane momčadi Dubovac Gaze iz Karlovca. Gosti su bolje otvorili utakmicu i već nakon prve minute poveli s 3:0, no onda su proigrali i naši rukometaši i u vrlo tvrdoj i izjednačenoj igri uspjeli do kraja poluvremena smanjiti zaostatak na samo gol razlike, na odmor se otišlo vodstvom gostiju od 17:16. U nastavku se nastavila velika i izjednačena borba sa sve boljom igrom naših, koji vrlo brzo izjednačavaju, a nakon 15-ak minuta igre i vode s golom razlike. No, neujednačeno suđenje s blagom naklonoćšu gostima, koji su u drugom poluvremenu čak 7 puta isključivali po 2 minute Ogulince, a goste samo jednom, nije dozvoljavala da naši rukometaši povedu s većom razlikom. Sveukupno, suci su naše igrače isključili čak 10 puta, a goste samo dva puta, što matematički ispada da su rukometaši Ogulina igrali pola poluvremena s igračem manje. Tako je bilo i u samoj završnici utakmice, nakon 26:26 pet minuta prije kraja, Karlovčani su uz igrača više uspjeli postići još 3 gola te na kraju pobijedili sa 29:27.

Golove protiv Dubovca postigli su odlični Patrik Kaldi 10, Filip Cipek 6, Filip Gašparović 4, Mihael Porubić, Toni Puškarić i Marin Cindrić po 2 i Bruno Lovrić 1 gol, igrali su još Denis Stipetić, Noa Filipović, Luka Turković, Kristijan Matijašići Alen Stipetić, te vratari Josip Vučić, Miloš Ivošević i Vito Perković, a vodili su ih treneri Dubravko Dragičević, Vedran Vukelja i Dražen Poljak.

Rukometaši Ogulina ostali su na 6.mjesto sa 11 bodova, a u 17.kolu za dva tjedna igrat će u Crikvenici protiv Mornara iz Dramlja koji je trenutno treći.