Aktualno Sport

Rukomet – pobjede mlađih kadeta

Čavle-Ogulin 14:16

Ogulin-Arba 20:18

U nedjelju,21.svibnja je u Karlovcu odigrano redovno kolo 1.Hrvatske rukometne lige za mlađe kadete (U15) u sklopu lige za opstanak. Protivnici mladim rukometašima Ogulina bile su ekipe Čavle iz Rijeke i Arbe sa Raba.

Obje utakmice prošle su u izjednačenom ritmu,ali je bolji završetak pripao našim rukometašima. Protiv relano slabijih protivnika nisu naši rukometaši uhvatili dobar ritam od početka. Dopuštali su protivnicima postizanje lakših pogodaka kroz nepokretljivu obranu koja je lako propuštala nalete protivničkih igrača. Mladi rukometaši Ogulina igrali su koliko im je trebalo te su obje utakmice lomili u zadnjih desetak minuta na identične načine. Posloživši agresivniju obranu i brži napad pokazali su da mogu kad žele i hoće.

U konačnici se pišu 4 boda , a zadnje kolo trebali bi igrati u Rijeci za dva tjedna protiv Zameta i Trsata.

Golove su postigli: Vito Srdarev 14, David Domitrović 8, Ivano Jelić 5, Erik Bertović 2, Toni Stipetić 2, Patrik Francetić 2, Dominik Đurđević 2 , Dino Jelić 1 i Roko Sabljak 1. Igrali su još Matija Magdić, Luka Stoisavljević uz golmansku potporu Ante Bašića i Lea Krznarića. (info/foto: D.D.)