Aktualno PROMO

Grad Vrbovsko – 28.05.2023. ( nedjelja) u 19,00 sati Hit predstava CASABIANCA

Grad Vrbovsko i Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko kreću s programom kazališnih predstava koje će se jednom mjesečno u periodu od svibnja – lipnja, te od rujna -prosinca 2023.g. prikazivati u Domu kulture Vrbovsko.

Prva predstava na rasporedu je 28. svibnja 2023.g. u 19,00 sati. Riječ je o hit predstavi CASABIANCA koju su napisali i izvode Irena Grdić i Mario Lipovšek Battifiaca.

Ulaznice po cijeni od 10 eura dostupne su za kupnju u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića, upravnoj zgradi Grada Vrbovskog, restoranu izletišta Kamačnik te na dan predstave, dok će se ulaznice za nadolazeće predstave moći kupiti i on-line.

16. lipnja 2023.g. na programu će biti kazališna predstava „Stambeno pitanje“ u izvođenju Scene Gorica. Glumci: Đorđe Kukuljica, Anita Matić Delić, Mia Krajcar i Mladen Kovačić.

Publiku na svakoj predstavi očekuje iznenađenje. Možda baš vaša ulaznica osvoji večeru u vrijednosti od 100 eura ili gratis ulaznicu za narednu predstavu.

Uživajte u predstavama i nagradama!

Informacije :

051 875 159 , 051 875 115

www.vrbovsko.hr , www.volimvrbovsko.hr

[email protected]

 

CASABIANCA

Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu Casabianca kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Oni su Đurđa i Franko. Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja. Gledali su Casablancu i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema. Jer kao što bi rekao Franko: Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…