Aktualno OG sada Ogulin

Maturijada za 140 učenika ogulinskih srednjih škola

Nakon što je oko 140 maturanata obaju ogulinskih srednjih škola, uz pjesmu i zvuke zviždaljki, u pratnji ravnatelja škola i njihovih razrednika, prodefiliralo užim središtem grada, upriličen je svečani i službeni dio Maturijade.

Za razliku od prijašnjih godina, ovogodišnja Maturijada nije održana u dvorištu Frankopanskog kaštela, već na tzv. Crvenom igralištu. Tu ih je dočekao DJ Ivan Magdić, a pozdravili su ih ravnatelji škola Zrinka Ceranić Jurković i Hrvoje Magdić, te gradonačelnik Dalibor Domitrović. Zaželjeli su im da i dalje ostanu dobri kao što su bili do sada, a gradonačelnik im je poručio da ne zaborave Ogulin i da upravo tu pronađu svoj posao i obitelj.

Organizator Maturijade bio je Grad Ogulin, uz suradnju sa ravnateljima ogulinskih srednjih škola, PP Ogulin, JVP Ogulin i SKG Ogulin.

Voditelji su bili maturanti  Patricija Vučić i Šimun Sabljak.

Uslijedilo je proglašenje učenice generacije Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana te učenika generacije Obrtničke i tehničke škole Ogulin, a potom i  prozivka razreda i njihovih razrednika, fotografiranje i naravno zabava.