Aktualno Sport

Tenis – rezultati naših tenisačica i tenisača

3.kolo: HTK ZAGREB – TK OGULIN 5:2
U srijedu je odigrano 3.kolo Premijer hrvatske seniorske lige, a tenisači Ogulina gostovali su u Zagrebu u derbiju kola kod HTK Zagreb. Domaći su bili bolji i pobijedili su naše tenisače sa 5:2. Evo pojedinačnih rezultata:
Patrik Jurina – Anton Stipetić 6:2, 6:3
Mili Poljičak – Deni Žmak 6:3, 7:5
Admir Kalender – Ivan Karlo Ban 6:1, 6:0
Damjan Peterlin – Karlo Krolo 6:4, 2:6, 6:10
Noa Vukadin – Janez Semrajc 1:6, 7:6, 2:10
Parovi:
Kalender/Poljičak – Semrajc/Žmak 6:1, 6:7, 10:7
Peterlin/Vukadin – Ban/Krolo 4:6, 7:6 predaja Ogl.

4.kolo: OGULIN – PONIKVE
U subotu je u 4.kolu Premijer hrvatske lige Teniski klub Ogulin trebao ugostiti momčad Ponikava iz Zagreba, no ovaj susret je odgođen za iduću srijedu, za desetak dana. Nakon nekompletnog 4.kola tenisači Ogulina su pr vrhu tablice sa 7 osvojenih bodova.
U 5.kolu u srijedu, tenisači Ogulina igraju u Zagrebu protiv TK Choromos Savice.

OP TK Ogulin do 14 godina
U organizaciji TK Ogulin na vanjskim terenima održano je ovog vikenda “OP TK Ogulin do 14 godina”.
Od članica TK Ogulin, Helena Dreven izgubila je u svojoj skupini sva tri susreta, a Viktorija Sabljak sve tri pobjede. U završnici, Viktorija Sabljak ostvarila je još dvije pobjede i došla do finala, gdje je izgubila od Alise Garifulline iz Splita sa 1:4, 0:4 i osvojila je 2.mjesto.
U bonus turniru (za poredak od 9.mjesta) Helena Dreven je izgubila u polufinalu od Sare Puškarić iz Frankopana sa 3:4, 2:4, te je tako Sara osvojila ovaj utješni turnir.

Pored toga, članovi TK Ogulin su nastupili na “OP Jastrebarskog do 10 godina”. Kod dječaka, pobjednik turnira je naš Matej Božičević (1. mjesto u zlatnoj skupini). Drugo mjesto u srebrnoj skupini pripalo je Leu Ribiću, a prvo mjesto u zelenoj skupini Noi Tonkoviću. Kod djevojčica, drugo mjesto u zlatnoj skupini i time drugo mjesto na turniru pripalo je našoj Barbari Dreven. Drugo mjesto u srebrnoj skupini zauzela je Sara Jandrijević, a treće mjesto u istoj skupini Lea Vujnović. Prvo mjesto u zelenoj skupini zauzela je Lara Gerić.