Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Gužve u prometu u zapadnom dijelu Zagreba zbog radova na Selskoj

Zbog radova na sanaciji željezničko cestovnog podvožnjaka na dijelu Selske ceste u Zagrebu, koji su počeli s prvim danom srpnja, u ponedjeljak su na prometnicama u tom dijelu grada nastale velike gužve.

Riječ je o radovima koje Hrvatske željeznice izvode u sklopu rekonstrukcije pruge od Zaprešića do Glavnog kolodvora Zagreb, zbog čega će Selska cesta na dijelu od Prilaza baruna Filipovića do Zagorske ulice biti zatvorena za sav promet do 27. srpnja u 18 sati, doznaje se u gradskoj upravi.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova su: Smjer sjever: Selska Zagorska Tomislavova Zagrebačka Prilaz baruna Filipovića Selska i Smjer jug: Selska Prilaz baruna Filipovića Vodovodna Zagorska Selska.

Također, zbog izvođenja radova na sanaciji pješačkog pothodnika na istoj lokaciji, pothodnik će biti zatvoren za pješake od petka 7. srpnja do srijede 26. srpnja u 18 sati.

U navedenom razdoblju pješake koji koriste navedeni pothodnik, iz zagrebačke gradske uprave mole da koriste pješački prijelaz u Vodovodnoj ulici ili pothodnik na Zagrebačkoj cesti, a sve ostale sudionike u prometu da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju. Također pozivaju na strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu. (HRT/V.G./Hina)