Aktualno OG sada Ogulin

U tijeku su pripreme za ovogodišnji Streetball u Ogulinu

I ovog ljeta će se u našem gradu okupiti ponajbolje ekipe i ljubitelji ulične košarke. Naime, 26. i 27. kolovoza na košarkaškom igralištu, u Saborčanskoj ulici, održat će se turnir Streetball OG, a organiziraju ga entuzijasti iz KK Ogulin. Podsjećamo, radi se o turniru kojeg je i FIBA prepoznala, pa ga je još prije nekoliko godina uvrstila na kartu 3×3 turnira. Prošlogodišnje izdanje Streetball OG okupilo je, u onom natjecateljskom dijelu, 15 ekipa iz samog vrha ulične košarke.

Trenutno su u punom jeku pripreme za ovogodišnje izdanje turnira.

Na košarkaškom igralištu su dovršeni asfalterski radovi, postavljena je podloga, kao i koševi. U tijeku su prijave za natjecateljski dio ovogodišnjeg izdanja turnira, a vrše se putem stranice FIBA-e.
Što se tiče programa, organizatori za subotu, 26. kolovoza, planiraju organizirati obiteljski dan, tijekom kojeg će biti, između ostalog, upriličeno natjecanje za rekreativce.
Nedjelja, 27. kovoza, rezervirana je za glavni turnir, koji će okončati koncertom repera Grše. Broj posjetitelja koncerta će, zbog sigurnosnih raloga, biti ograničen, a moći će se ući samo samo uz posebne narukvice organizatora.
Uskoro će i objaviti kako ćemo moći osigurati svoju narukvicu.

Sigurni smo da organizatori za publiku pripremaju još iznenađenja, a više detalja bit će poznato uskoro. Turnir je inače dio manifestacije “Ljeto u Ogulinu”, a sve novosti možete pratiti na Facebook stranici samog turnira.