Aktualno Sport

Tenis – HE Masters i OP TK Ogulin do 12 godina

HEP Masters turnir 3. ranga Odbora Središte 
Jana Juhas, Ivano Božičević, Helena Dreven i Hristina Simić predstavili su TK Ogulin ovoga vikenda na “HEP Masters turniru 3. ranga Odbora Središte” u konkurenciji do četrnaest godina, dok su Barbara Dreven i Sanja Maravić nastupale u konkurenciji do dvanaest godina.
U konačnom poretku, Jana Juhas osvojila je drugo, a Helena Dreven četvrto mjesto u konkurenciji djevojčica do 14 godina. Sjajan rezultat ostvario je i Ivano koji je u ukupnom poretku dječaka do četrnaest godina također osvojio drugo mjesto. Hristina Simić nije ostvarila pobjedu na turniru. Barbari Dreven pripalo je peto mjesto u konkurenciji djevojčica do dvanaest godina. Sanja Maravić završila je turnir bez pobjeda.
Na istom turniru 1.mjesto osvojila je članica TK Frankopan Sara Puškarić, a iz istog kluba nastupili su još Mateo Rupčić i Petra Puškarić te osvojili odlična 5. mjesta.
Dvoransko OP TK Ogulin do 12 godina
Teniski klub Ogulin ovog vikenda je organizirao Dvoransko otvoreno prvenstvo za dječake i djevojčice do 12 godina.
U konkurenciji dječaka  članovi TK Ogulin Matej Božičević i Leo Ribić izgubili su u 1.kolu i ispali, a turnir završava danas finalnim susretom.
Kod djevojčica, nastupilo je više igračica TK Ogulin: pobjedama su se u četvrtfinale plasirale Helena Dreven, Dimitrina Simić i Sara Jandrijević gdje su i izgubile, a u 2.kolu izgubile su Tena Marija Porubić, Barbara Dreven, Sanja Maravić, Lara Gerić, Jana Juhas i Lea Vujnović.