Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Rastrojeni muškarac u Zagrebu s balkona bacao staklene boce i vadio spolovilo, gađao i policiju: ‘Zašto mi to radite!?‘

Na molbe policajaca da otvori vrata stana, rastrojeni čovjek je s prozora počeo bacati stvari na njih

Stanovnike inače pitomog zagrebačkog kvarta Vrbani u četvrtak nešto prije 17 sati uznemirio je rastrojeni muškarac koji je punih sat vremena sa svog balkona vrijeđao prolaznike. Situacija se u jednom trenutku otela kontroli kad je čovjek nakon nekog vremena počeo bacati staklene boce na ulicu, pokazivati spolovilo i počeo ljude častiti riječima koje je teško i prepričati.

  • U jednom trenutku je skinuo hlače i popeo se na ogradu svog balkona na prvom katu. Stvarno smo se uplašili, mislili smo da će pasti – pričaju nam slučajni prolaznici koji su se našli oko zgrade u Lopatinečkoj.

Policijska ‘marica‘ se oko 17.45 parkirala ispred zgrade, ali to muškarca nije preplašilo, ni zaustavilo. Na molbe policajaca da otvori vrata stana, rastrojeni čovjek je s prozora počeo bacati stvari na njih.

  • Policajci su nakon par minuta uspjeli ući u njegov stan i tamo su se zadržali sigurno pola sata. Čuli su se jezivi krici, očito se nije mogao smiriti. Srećom, čuvari reda su ga uspjeli nekako odvesti u maricu. Čini se da ima i manjeg psa, jer su prvo životinju uveli u vozilo – pričaju nam prolaznici koji su se zatekli na licu mjesta uz dodatak.
  • Nije se smirio ni kada je ušao u maricu. Urlao je ‘zašto, zašto mi to radite?!‘ (L.G., jutarnji.hr)