Aktualno Sport

Igrale i rukometašice

3.HRL zapad, 3.kolo
ZAMET II – OGULIN 30:13
Rukometašice Ogulina igrale su u 3.kolu III. HRL zapad u Rijeci protiv druge ekipe Zameta. Počele su loše, nakon 15-ak minuta gobile su sa 10:1, no do poluvremena uspjevaju smanjiti na 12:6. U nastavku su Riječanke zaigrale još bolje i na kraju našim rukometašicama nanesle uvjerljiv poraz od 30:13.
Za ekipu Ogulina su golove su postigle Sanja Polovina, Leona Blašković i Morena Mudrić po 3, Sara Blašković, Lorena Mudrić i Marta Domitrović po 2, igrale su još Natalija Solo, Lea Blašković, Valentina Manojlović, Tea Stipetić, Marinela Vučić, Tessa Bertović, i Marinela Vučić.
Nakon 3 kola rukometašice Ogulina još su bez boda, a u 4.kolu 11.studenog igrat će u Ogulinu protiv druge ekipe Rudara iz Labina.

1.HRL U13 žene- regija 3-2
OGULIN – VINODOL 16:20
Mlade rukometašice Ogulina igrale su u nedjelju prvu utakmicu u 1.Regionalnoj ligi zapad U-13 u Ogulinu protiv djevojčica Vinodola. Protivnice su bile nešto bolje i iskusnije i pobijedile su našu ekipu sa 20:16, a golove za Ogulin postigle su Iris Ferić 8, Eva Bertović 4, Katja Vranić, Dora Zildum, Sara Grgić i Petra Mihaljević po 1, igrale su još Nika Benić, Gabrijela Vučić, Marta Turudić, Tea Jelić, Ivona Ivaniš, Erika Delić, marija Brozović i Elena Lončarić.