Aktualno Sport

Rukomet – rezultati rukometaša

2.HRL zapad, 4.kolo
GOSPIĆ – OGULIN 31:42 (17:18)
Rukometaši Ogulina odigrali su još jednu odličnu utakmicu, u subotu navečer su uvjerljivo pobijedili u Gospiću domaću momčad sa 42:31 u 4.kolu 2.HRL zapad. U 1.poluvremenu ogulinski rukometaši bili su nešto bolji i većim dijelom vodili vodeći i do 3 gola razlike, a završilo je vodstvom naših sa 18:17. U nastavku su naši rukometaši zaigrali još bolje i stalno povećavali prednost, na kraju su slavili uvvjerljivu pobjedu od 11 golova razlike, 42:31.
Golove u Gospiću postigli su Filip Cipek 9, Antonio Drašković 8, Filip Gašparović 6, Luka Turković Andrija Poljak po 5, Denis Stipetić 4, Kristijan Matijašić 2, Toni Puškarić, David Poljak i Marko Poljak po 1, igrali su još Andrija Gaši Erik Bertović, Noa Filipović, te vratari Josip Vučić, David Kučinić i Vito Perković. Nakon četiri kola rukometaši Ogulina vode sa sve četiri pobjede, koliko ima i Mornar Dramalj-Crikvenica, a u 5.kolu sljedeće subote upravo se ova dva kluba u derbiju jeseni sastaju u Ogulinu.

 

1.HRL zapad U11, 6.kolo

ZAMET – OGULIN 10:14
U subotu su u Rijeci igrali dječaci -11-godišnjaci RK Ogulin utakmicu 6. kola 1. hrvatske regionalne lige zapad protiv ekipe Zameta. Nasi rukometaši u susret su ušli dosta loše i nezainteresirano te u uvodim minutama gube 5:1. Nakon 10 minuta postupno zbijaju redove i na poluvremenu gube 10:9. U drugom poluvremenu naši dječaci odigrali su savršenu obranu, gdje su protivniku u cijelom drugom povremenu dozvolili samo 1 pogodak te dolaze do pobjede 14:10. To im je ukupno 4 pobjeda u 6 kola te se nalaze na odlicnom 5. mjestu.
Pogotke su postigli: Slavko Vidaković 5, Edi Bertović i Toma Vučetić 3, Karlo Vukelja 2, Luka Stojisavljević 1, a još su igrali Domitrović, Puškarić, Perković, Francetić, Medved i odlični vratar Jan Crnoja.

1.HRL zapad U 15, 2.kolo

OGULIN – MORNAR DRAMALJ-CRIKVENICA 11:14
SENJ – OGULIN 24:22

U nedjelju je u Crikvenici odigrano 4.kolo 1.Hrvatske rukometne lige U15 u kojem su mladi rukometaši Ogulina igrali dvije utakmice, protiv vršnjaka Crikvenice-Mornara i Senja.
U obje utakmice naši rukometaši su oscilirali u igri.Na trenutke prevladava borbenost i srčanost, a onda bezvoljnost i slabost. Obrana je bila propusna, a napad nedinamičan. Veliki broj promašenih zicera rezultirao je tijesnim porazima koji ostavljaju gorak okus.
Od ekipe iz Crikvenice naši rukometaši su izgubili 14:11, uz nekoliko promašenih sedmeraca, a od ekipe Senja svega dva pogotka 24:22.
Golove su postigli: Vito Srdarev 10, David Domitrović 6, Erik Bertović 5, Marko Stipetić 3, Toni Stipetić 2, Patrik Francetić 2, Salopek Dorian 2, Roko Sabljak 1, Dominik Đurđević 1, Jakov Matasić i Matija Magdić 1. Branili su Leo Krznarić, Ante Bašić i Mimi Ivošević.
Trenutno naši dječaci imaju 4 poraza u 4 utakmice. Sljedeće kolo je u Buzetu protiv Buzeta i Arene iz Pule.