Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Grmoja najavio konačan obračun s koruptivnom hobotnicom: “Informacije koje ću sutra iznijeti uzdrmat će političku scenu”

Mostovac Nikola Grmoja najavio je da će u ponedjeljak u Saboru iznijeti saznanje o kaznenim djelima kojima je, kako tvrdi, Fabris Peruško oštetio Fortenovu u korist Pavla Vujnovca i na taj način mu omogućio preuzimanje kompanije.
“Sutra ću u Saboru na konferenciju za medije iznijeti saznanja i informacije o nizu teških kaznenih djela kojima je Plenkovićev povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško oštetio Fortenovu u korist tajkuna Vujnovca i tako mu praktički omogućio preuzimanje kompanije.

Most je sudjelovao u otkrivanju puno afera Plenkovićeve Vlade, a u protekloj godini se potvrdilo na nizu primjera kako je Plenkovićeva korumpirana Vlada pomagala tajkunu Vujnovcu u potpunom preuzimanju hrvatskog gospodarstva.

Sjetimo se samo afere plin za cent u kojoj je Barbarićev HEP Vujnovcu po jedan cent prodavao plin kojeg su kupovali po 47 eura po megavatsatu”, napisao je Grmoja.

“Informacije koje ću sutra iznijeti uzdrmat će političku scenu i javnost i kao i afera plin za cent obilježit će ovu godinu, a akteri te afere neće moći izbjeći kazneni progon!

Ovaj konačan obračun s energetskom koruptivnim hobotnicom i tajkunima koji su okupirali sve institucije pa i Vladu najavio sam na kraju prošle godine.

Borba koja nas čeka bit će teška jer imaju silan novac na raspolaganju, potkupljene političare, cijele stranke i dosta medijske scene.

Ali kao što sam i rekao, pobijedit ćemo jer se istina ne da pobijediti i uvijek ima zadnju riječ. Sve što je utemeljeno na laži, krađi i prevari osuđeno je na propast.

Pratite sutra konferenciju za medije i njene odjeke i pomozite mi da istina dođe do što većeg broja ljudi”, objavio je na Facebooku Mostovac. (N1)