Aktualno Sport

Postani sportaš, budi rukometaš!

Škola rukometa Ogulin poziva dječake od 5 godina nadalje da se upišu u rukomet i postanu sportaši koji će imati pozitivnije poglede na okolinu. Rukomet za djecu predstavlja edukacijsku i socijalnu aktivnost koja im može uljepšati odrastanje i pripremiti ih za odgovorne uloge u kasnijoj životnoj fazi.

Bavljenje sportom u velikoj mjeri pozitivno utječe na samopouzdanje i samopoštovanje djece. Djeca koja sudjeluju u sportskim aktivnostima dobivaju pohvale i ohrabrenje od trenera, roditelja i ostatka ekipe u vidu tapšanja po ramenu i „baci pet“, što doprinosi njihovom samopouzdanju. Djeca koja se bave sportom manje su depresivni i anksiozni, zato što ih sport uči da vjeruju u svoje sposobnosti i budu ponosni na svoje uspjehe.

Rad u Rukometnoj školi Ogulin pozitivno će utjecati na vaše dijete jer će prednosti uključivanja djeteta u sportske aktivnosti biti nemjerljive, a očitovati će se kroz zdraviji način života, postizanje boljeg uspjeha u školi, veću fizičku spremnost i kondiciju, manjak boravka za računalom itd. Ipak, kako bi dijete počelo trenirati neki sport, roditelji ga moraju ohrabriti ,a sve ostalo briga je trenera u školi rukometa Ogulin.

Kroz školu rukometa Ogulin prošlo je više stotina mališana od koji neki danas brane sportske boje našeg grada diljem domovine i svijeta, a najpoznatije ime je Luka Cindrić. Škola rukometa poziva vas da dođete u Sportsku dvoranu Ogulin (Bolnička ulica 9) i postanete dio ove sjajne sportske priče u našem gradu. Klub vam osigurava svu potrebnu sportsku opremu i probne treninge od mjesec dana. Za sve dodatne informacije možete nazvati na brojeve mobitela trenera: 0915781203, 0917645898 i 0911811046.
Pali pilu! Kurblaj, kurblaj.