Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Strava u Rijeci: U bolnicu zaprimljena beba s teškom ozljedom glave

Četveromjesečna beba s teškom ozljedom glave prevezena je u srijedu poslijepodne iz pulske u riječku bolnicu na nastavak liječenja dok policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja, izvijestila je u četvrtak istarska policija.
Prema zasad dostupnim informacijama, policija je u srijedu oko 15.30 sati dobila dojavu iz Odjela anestezije pulske Opće bolnice da su primili dijete s teškim ozljedama glave odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu.

Neslužbeno se doznaje da je četveromjesečna djevojčica stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu gdje je u jedinici intenzivnog liječenja.

Nema elemenata kaznenog djela
Kako se doznaje, za sada u ovom slučaju nema elemenata kaznenog djela jer na tijelu djevojčice nisu pronađeni tragovi nasilja, a ništa, od ranije, ne ukazuje na nasilno ponašanje u obitelji iz Rovinjskog sela.

Policijski službenici nastavljaju voditi razgovore s članovima obitelji kako bi se utvrdile sve okolnosti tog događaja koje su dovele do teške ozljede četveromjesečne bebe.

Istraga je u tijeku.(N1)