Aktualno OG sada Ogulin

U Domu Lomost održana skupština DPD-a Sv. Rok

Sinoć je u prostorijama DPD-a Sv. Rok održana redovita skupština društva, u nazočnosti brojnih članova i gostiju.

Predsjednik Mladen Petrušić ovom je prigodom podsjetio da je Upravni odbor od posljednje skupštine održao 6 sjednica. Svoje aktivnosti počeli su izborom rizničara Antona Petrušića, te naplatom članarine i upisom novih članova.
Društvo danas broji 162  člana, 160 redovnih i 2 počasna.   Društvu je pristupilo 7 novih članova kojima su podijeljene članske knjižice. Nažalost, u proteklih godinu dana, preminula su 3 člana.
Tijekom proteklog razdoblja članovi sudjelovali su u raznim obilježavanjima i proslavama, a proslava Sv. Roka, zaštitnika društva, počela je molitvom ispred kipa Majke Božje, te procesijom do crkve Sv. Roka.
Obilazili su i njihove bolesne članove, njih dvadesetak.
Odlukom Upravnog odbora i u ovom razdoblju su povodom Božićnih blagdana podijelili financijsku pomoć djeci članova i članovima sa posebnim potrebama u iznosu od 70 eura po osobi.
Naglasio je i da je suradnja sa gradom Ogulinom i ostalim institucijama i udrugama vrlo dobra i uspješna.
Na kraju je Mladen Petrušić zahvalio svima koji su na bilo koji način doprinijeli ugledu društva, koji su radili na njegovoj promociji, svim poslovnim partnerima, gradu Ogulinu, župi Sv. Križa, medijima i svim ljudima dobre volje koji vole i cijene ovo društvo, Lomost i grad Ogulin.

Izvješća o radu i financijskom poslovanju prihvaćena su jednoglasno, a nakon pozdravnih riječi gostiju uslijedilo je zajedničko druženje.