Aktualno OG sada Ogulin

Tko to i gdje puca?

U posljednjih sat vremena, ili možda nešto više, na području Ogulina prilično jako i jasno čuju se detonacije iz nepoznatog smjera i porijekla.

Prije par trenutaka nazvali smo službu 112 i upitali ih o tome. Odgovor je glasio da ne znaju ništa o nekim detonacijama, te da smo mi prvi koji smo tako nešto pitali. Dodatno smo upitali jesu li možda iz poligona Slunj najavili kakve aktivnosti koje bi mogle biti popraćene detonacijama, ali nam je odgovoreno da takve najave nema.

Onda smo pomislili da umišljamo, pa smo za svaki slučaj na našoj Facebook stranici upitali čitatelje čuju li i oni što. I gle čuda, nismo jedini koji nešto čuju i ne haluciniramo! I u vrlo kratkom vremenu stiglo je na desetke komentara čitatelja koji kažu ovako:

 

 

A zar ne bi bilo jednostavnije i bolje da je netko obavijestio nekog, pa taj netko obavijestio medije koji su to mogli najaviti i sve bi bilo OK. Nitko se ne bi uzbuđivao i ne bi bilo rekla-kazala teorija i informacija. Ili kod nas više stvarno ništa ne funkcionira onako kako bi trebalo?