Aktualno OG sada Ogulin

Panel rasprava posvećena bakama

Zanimljivom, trećom po redu panel raspravom “8 za 8.”, večeras je  u našem gradu, u Velikoj dvorani ogulinske Gradske knjižnice i čitaonice, obilježen Dan žena. Ovu panel raspravu organizirali su Grad Ogulin i ogulinska Udruge žena,  pa su uvodno nazočne pozdravili  predsjednica Udruge žena Irena Vujasin i gradonačelnik Dalibor Domitrović.

Panel raspravu, koja je ovog puta bila posvećena bakama,  moderirala je  Mihaela Milanović Poljak, a s publikom su svoja životna iskustva podijelile panelistice Karmela Benić, Andreja Despot, Zorka Erdelez – Žgela, Anka Grdić, Ana Karas, Zorka Peraković, Ivanka Rendulić i Božica Rupčić.

Odgovarajući na pitanja moderatorice, Ogulinke su progovorile o sjećanjima na svoje bake, ali i kako su se i same, kroz život, snašle u toj ulozi. Dijeleći s publikom svoja sjećanja i životna iskustva, još jednom su nas sve podsjetile na važnost i ulogu baka u životu svake obitelji.

Gradonačelnik Dalibor Domitrović  je svim okupljenim damama uputio čestitku povodom obilježavanja međunarodnog Dana žena, a sudionicama panela uručio bukete cvijeća.