Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Već šesti dan traje potraga za nestalim ZET-ovcem, kolege apeliraju: ‘Je li netko vidio našeg Krunu? Ili njegov Passat?‘

U slučaju da posjedujete informacije o osobi sa fotografije, javite policiji na 192 ili na e-mail [email protected]

Već šesti dan gubi se svaki trag 32-godišnjem Krunoslavu Đurecu koji je posljednji puta viđen 20. ožujka u Zagrebu. Riječ je o muškarcu visine 175 centimetara, smeđih očiju i slabije tjelesne građe, a u vrijeme nestanka na sebi je imao majicu, traper hlače i crne tenisice.

 

Njegovi prijatelji i kolege digli su se na noge te odaslali apel po društvenim mrežama. Pritom su naveli, među ostalim: “Pomozite nam naći našega Krunu. Kolega radi kao vozač u ZET-u. Podijelite fotografije. Možda je netko vidio njegov crni Passat s kojim se udaljio.”

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected] – apeliraju iz policije kojoj je prijavljen njegov nestanak i koja za 32-godišnjakom intenzivno traga. (H.K.Jakubin, jutarnji.hr)